FS anketa: “Ide li UFC u dobrom smijeru?”.

UFC 04.05.2017 11:49h Autor:

screenshot

Kako je Nate Diaz u intervjuu za MMAFighting u srijedu rekao: “ništa se previše ne događa u UFC-u, samo svi nešto plaću kao kujice…”

I zaista, “nestankom” Conora McGregora i Ronde Rousey, te stišavanjem braće Diaz, nastala je određena medijska rupa u elitnoj svjetskoj promociji. “Hype” koji je 2017. vladao zbog super mečeva koje smo praktički svakog vikenda imali prilike pratiti je splasnuo. Sve se glasnije čuju žalopoljke mnogih boraca koji su nezadovoljni svojim ugovorima, koji ne žele nositi Reebok, koji se žale zbog privilegiranog statusa nekih drugih boraca, koji žele sindikat boraca, koji žele drugačiji smijer kompanije…

Sve je to iskoristio konkurentski Bellator koji sve više vremena i mjesta dobiva u borilačkim medijima. Promocija Scotta Cokera više nije nešto sporedno s čega se uzimaju samo rezultati. Sada je to prava promocija čiji se svaki event pažljivo prati.

Sve su to problemi s kojima će se novi vlasnici kompanije morati suočiti što prije. Dana White je također nekako “splasnuo” i nije više onaj ratoborni vođa kojeg smo svakodnevno gledali u medijima. I on je zaradivši stotine milijuna dolara izgubio ambiciju svakodnevne borbe “u rovu”.

U najnovijoj anketi Vas pitamo: “Ide li UFC u dobrom smijeru?”.

Svoj glas možete potkrijepiti i objašnjenjem u komentarima ispod teksta. Te se nadamo da će se ova anketa razviti u konstruktivnu raspravu. Naravno, radi se o privatnoj kompaniji koja može raditi što god joj je volja. Za uspjeh ili neuspjeh će ionako sami odgovarati vlastitim novcem.

Hvala na glasovima!

Ide li UFC u dobrom smijeru?
  • Ne, ne sviđa mi se razvoj situacije. x 366 puta71%
  • Privatna kompanija, njihova stvar. x 80 puta16%
  • Da, rastu i napreduju. x 41 puta8%
  • Briga me za UFC... x 26 puta5%

Ukupno glasano: 513 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI