FS anketa: HOLLOWAY ili POIRIER?

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2019 12:12h Autor:

Ilustracija (Holloway vs. Poirier)

UFC 236, koji ćemo za desetak dana pratiti iz američke Atlante, će nam donijeti čak dva meča za privremeni naslov prvaka. U onom u lakoj kategoriji do 70 kilograma ćemo gledati obračun između Maxa Hollowaya i Dustina Poiriera.

Ukoliko svlada kolegu iz više kategorije, “Blessed” ima priliku postati još jedan dvostruki UFC prvak što je u posljednje vrijeme svojevrsni trend u elitnoj promociji. No, neće mu biti lako. Prije nekoliko godina, na samom početku njihovih UFC karijera Poirier je bio uspješniji. Pobijedio je prekidom i tada skrenuo pažnju javnosti na sebe. Od tada se mnogo toga promijenilo što je “bookmakere” natjeralo da prednost ipak daju Havajcu. Osim što je pokorio čitavu diviziju do 66 kilograma detroniziravši sada trajno Josea Alda, Holloway posljednjih godina pokazuje napredak u svim segmentima MMA sporta. I Poirier je napredovao, no prema procjeni analitičara i stručnjaka ne baš toliko kao njegov suparnik.

Jesu li analitičari i kladionice u pravu pitamo upravo vas u našoj najnovijoj anketi na Fight Site portalu. Na koga tipujete, na Maxa Hollowaya ili Dustina Poiriera? Vaše predviđanje možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta. Svima zahvaljujemo na sudjelovanju!

Holloway ili Poirier?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI