Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FS anketa: Hoće li UFC popustiti i dati vlasnički udjel McGregoru? | Fight Site

FS anketa: Hoće li UFC popustiti i dati vlasnički udjel McGregoru?

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2017 12:27h Autor:

McGregor i White

“Rukavice su skinute” i sada tek kreće pravo pregovaranje između UFC-a i Conora McGregora oko povratka daleko najveće svjetske MMA zvijezde u Octagon. To je sasvim jasno svakome tko pročita izjavu koju je u srijedu dao UFC prvak nakon premijere svog dokumentarca u Dublinu.

On, da bi se vratio u UFC, želi postati partner. Prevedeno, želi vlasnički udjel u kompaniji koja ga je stvorila praktički od nule!

Da su bila koja druga vremena, javnost bi mu se samo nasmijala. Baš kao i vlasnici UFC-a. No, elitna promocija je stisnuta uz zid. Njihova posljednja dva PPV eventa su ostvarila katastrofalnu prodaju koja je jedva prešla 100 tisuća što se ne pamti u novijoj UFC-ovoj povijesti. S Jonom Jonesom koji će vjerojatno izbivati 4 godine, UFC doslovno nema drugu super zvijezdu osim irskog prvaka i nekakav kompromis će se sigurno morati napraviti. Posebno, nakon što je McGregor u zadnjem nastupu zaradio 100 milijuna dolara i nije mu sila vraćati se u Octagon za desetak puta manju zaradu!

U našoj novoj anketi nas zanima Vaše mišljenje o ovoj temi. Hoće li UFC popustiti i dati McGregoru vlasnički udjel u kompaniji? Ili će pod svaku cijenu to izbjeći, pa i cijenu da izgube svoju najveću zvijezdu.

Svoj odgovor možete potkrijepiti i dodatnim komentarom ispod teksta!

Hoće li UFC dati McGregoru udjel u kompaniji?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI