FS anketa: CONOR ili KHABIB?

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.08.2018 20:21h Autor:

McGregor vs. Khabib

Već sada je najavljen kao najveći meč u povijesti slobodne borbe – dvoboj koji će srušiti sve rekorde gledanosti i prodaje te obilježiti čitavu 2018. godinu.

Naravno radi se o glavnom meču UFC-a 229 koji čine UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov i bivši dvostruki šampion, a ujedno i najveća MMA zvijezda u povijesti sporta – Conor McGregor.

Prve analize i prve najave kažu da bi Khabib trebao biti priličan favorit. I kvote u kladionicama idu u tom smjeru. No, kako se meč približava, tako se javnost polako prisjeća činjenice da “Notorious” nije tek vrhunski zabavljač i “trash talker”. To je čovjek koji je srušio višegodišnju dominaciju Josea Alda za samo 13 sekundi i to je borac koji je ugrabio dvostruku krunu učinivši dotadašnjeg prvaka više kategorije smiješnim. No, u dvije godine njegove apstinencije od Octagona, to se malo po malo zaboravilo…

Pa su ovih dana sa svojim analizama u javnost izašli i poznati analitičari, od kojih značajan broj prednost daje bivšem, a ne aktualnom prvaku.

Naravno, mnogo je onih koji ne vjeruju da McGregor može preživjeti Khabibovo superiorno hrvanje i da je ispred Rusa prilično jednostavan zadatak.

U našoj najnovijoj anketi Vas pitamo za mišljenje i prognozu! Tko će slaviti na UFC-u 229: CONOR ili KHABIB?

Svoj odgovor možete dodatno obrazložiti komentarom ispod teksta. Svima zahvaljujemo na sudjelovanju i uloženom vremenu!

Tko će slaviti: CONOR ili KHABIB?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI