Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Frontman kultnog banda Tool unaprijeđen u ljubičasti BJJ pojas | Fight Site

Frontman kultnog banda Tool unaprijeđen u ljubičasti BJJ pojas

UFC 29.05.2015 16:23h Autor:

Maynard James Keenan i Joe Rogan

Maynard James Keenan, frontman kultnog progresivnog rock/metal benda Tool te benda A Perfect Circle, došao je do ljubičastog pojasa u brazilskom jiu jitsu.

Poznati roker svoju vještinu brusi kod Ricksona Graciea još od sredine 90-ih godina, a u posljednje vrijeme se dodatno posvetio tome da unaprijedi svoj status te je došao do ljubičastog pojasa, u koji ga je promovirao Luis ‘Limao’ Heredia, jedan od najboljih Ricksonovih učenika.

Keenan je tako došao do novog postignuća u jednom od njegovih hobija. Osim glazbe i BJJ-a, on je i vinar te su neka od njegovih vina dobila nagrade. Izrazio je kako je ponosan te ugodno iznenađen, posebno zbog toga što se posljednjih mjeseci posvetio upravo BJJ-u.

On je samo jedan od poznatih osoba koji su se u slobodno vrijeme posvetili ovoj vještini. Sigurno je u prvom planu tu Ed O'Neill, glumac poznati po ulogama Ala Bundya u Bračnim vodama te Jaya Pritchett u seriji Moderna Obitelj. O' Neill je čak i aktivan kao povremeni komentator na Metamoris eventima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI