Freddie Roach detaljno prognozira: Conor je tip koji se dolazi potući i nikako nije bez šanse

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2017 00:03h Autor:

Conor McGregor, Freddie Roach, Floyd Mayweather

Ponajbolji svjetski boksački trener, Freddie Roach, iznio je svoje mišljenje i prognoze sutrašnje meča Conora McGregora i Floyda Mayweathera.

Roach se ne slaže s onima koji pretpostavljaju kako će u pitanju biti monoton i dosadan meč, kao niti s onima koji smatraju da McGregor nema nikakve šanse te da će ispasti smiješan.

“Mislim da ćemo vidjeti pravu tuču. McGregor se dolazi potući, ima dvije ruke i jako ih dobro koristi. Ima posebno dobru lijevu ruku i znam da je dobar boksač jer sparira u mojoj dvorani. Sparirao je s nekim mojim boksačima, tako da znam da je radio s kvalitetnim tipovima. Isto tako, znam da je istukao Malignaggia. Naravno, Mayweather je fantastičan boksač, no nikako ne smijemo otpisati McGregor, jer jedan udarac mijenja sve”, iznio je svoje razmišljanje Roach.

Također ima mišljenje o tome koji bi način boksa bio najgori za McGregor te kojim bi doveo vodu na Floydov mlin.

“Ne smije pokušavati nadboksati Floyda jer u tome neće nikako uspjeti. Floyd ima previše iskustva i na taj način Conor nema nikakve šanse. Conor mora biti agresivan, natjerati ga na konopce, mora se boriti pomalo prljavo. Najbitnije je da pokuša Mayweathera izbaciti iz njegovog plana, njegove taktike. Ukoliko odluči boksati s njim, ispasti će smiješan i dobiti će batina, jer Floyd ga tako može razbijati cijenu noć.”

Na kraju je donio konačnu prognozu, ali i mišljenje o Mayweatherovoj prilici da uđe u povijest kao jedini s 50-0.

“Očekuje se Floydova pobjeda, ali ukoliko uspije u tome, mislim da nije u redu da time pretekne Marcianov rekord, jer se nije borio protiv boksača. A vjerujem da će Floyd pobijediti i to na bodove.”

 Svakako uvijek vrijedno razmišljanje sjajnog Roacha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI