Franklina zanima terapija testosteronom

UFC 12.06.2012 08:46h Autor:

Silva VS Franklin

Popis boraca u UFC-u koji imaju liječniku preporuku za terapiju testosternom uskoro bi se vrlo lako mogao povećati za još barem jedno ime. Rich Franklin također je sve zainteresiraniji za takvu terapiju.

Franklin smatra da sa svojih 37 godina više nije u naponu snage i da mu je to vrlo vjerojatno neizbježan potez ukoliko se želi još neko vrijeme nastaviti boriti u MMA vrhu. “Da, postoji ideja o tome, već sam razgovarao s liječnicima koji surađuju s UFC-om i Atletskom komisijom o tome. Nemam više 25 godina, pa sam definitivno kandidat za takvu terapiju”, priznao je Franklin.

Richa u idućem meču očekuje vrlo težak dvoboj protiv Wanderleija Silve u Belo Horizonteu, a nakon toga će vjerojatno donijeti odluku što će napraviti po pitanju toga. “Nisam još siguran što napraviti i kako tome pristupiti, jer jednom kad se počne, nema više povratka. Moja razina i dalje je na zadovoljavajućoj razini za zdravog muškarca, ali to nije više dovoljno da se borim na vrhunskoj razini još nekoliko godina”, iskren je američki borac.

Bivši prvak UFC-a u srednjoj kategoriji tijekom svoje 13-godišnje profesionalne MMA karijere slavio je u 28 mečeva, dok je u njih šest bio poražen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI