Franklin se obrušio na Whitea i UFC: Ne čuvaju mi leđa!

UFC 18.10.2011 09:39h Autor:

Rich Franklin

Rich Franklin je oduvijek bio u dobrim odnosima sa svojim šefovima u UFC-u. Njegov intelektualni pristup slobodnoj borbi i karijera profesora matematike koja je prethodila onoj u UFC-u, donijeli su mu veliku popularnost i bodove kod Dane Whitea i Lorenza Fertitte.

Hoće li tako biti i nakon posljednje izjave bivšeg prvaka u kojoj se obrušio na prije spomenuti dvojac, tek je za vidjeti.

Franklin je, naime, ustvrdio da se u UFC-u više ne osjeća kao u obitelji, a razlog su izjave Dane Whitea u kojima ga je optužio za biranje protivnika. Dogodilo se to ovog ljeta kada je ozlijeđenog Antonia Rogeria Nogueiru na UFC-u 133 trebao zamijeniti Šveđanin Alexander Gustafsson. White je tada izjavio:

“Imali smo drugog protivnika za Richa, no on taj meč nije htio prihvatiti. Rekao nam je da je sada u fazi karijere u kojoj se samo želi boriti protiv samog vrha UFC-a. Želim se boriti samo protiv najboljih protivnika.”

Franklin tvrdi da to nije bila istina, a Whitea je, indirektno, optužio za laganje…

“Nikada nisam izbjegavao niti jednu borbu u cijeloj karijeri. Nekako mi je nakon ovoga izblijedio osjećaj obitelji koji sam imao. Nije više kao kada sam tek stigao u UFC i to sam rekao Lorenzu Fertitti. Poručio sam mu da mi ne čuvaju leđa u nekim trenucima, a on mi je odgovorio a su bili jako zaposleni s ovim poslom oko FOX-a i sličnim stvarima”, izjavio je Franklin za MMAFighting.

Franklin se trenutačno oporavlja od nove ozljede koja bi ga izvan pogona trebala držati narednih šest mjeseci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI