Frankie Edgar: Ja sam onaj koji može pobijediti Hollowaya

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 10:05h Autor:

Frankie Edgar

Ukoliko Max Holloway ostane u perolakoj kategoriji, Frankie Edgar smatra kako bi on trebao biti savršen protivnik za njega, odnosno idući izazivač.

Edgar je trebao biti protivnik Maxa Hollowaya početkom ove godine, odnosno protiv njega je trebao napasti titulu perolake kategorije po treći put. Prokockao je to prihvativši borbu protiv Briana Ortege, nakon što se Holloway ozlijedio, a onda se dogodio onaj brutalni nokaut poraz, koji je Ortegu bacio ispred njega.

“Čuo sam se s Danom i rekao je da ćemo razgovarati. Imao sam borbu za titulu, bila je moja, onda se Max ozlijedio i dogodilo se što se dogodilo. Jednostavno sam tada htio boriti se i rekao sam da mi daju koga god. Stvari nisu otišle onako kako sam se nadao, primio sam onaj udarac, no vratio sam se borbom protiv Swansona. Mislim kako trebam biti idući i ta se borba treba ponovno ugovoriti”, prokomentirao je Edgar svoje šanse napada na titulu.

Svjestan je kako je porazom od Ortege puno toga izgubio, ali vjeruje da ipak ne toliko da bi ostao bez pozicije. I uvjeren je kako je upravo on taj koji će savladati Holloway i prekinuti njegov niz od 13 pobjeda.

“Rekao sam Dani da sam prepustio svoje mjesto i to nije bila baš najbolja ideja, no bio sam uvjeren u pobjedu. On mi je rekao da će vidjeti što se može učiniti. Ukoliko Max ostane u ovoj kategoriji, ja sam svakako protivnik za njega, imamo nedovršen posao. Nisam Ortega, ja sam drugačiji tip borca, drugačiji tip izazova i mislim da sam ja tip koji će odraditi posao.”

Frankie je legenda UFC-a i mislimo kako bi svaki pravi fan volio vidjeti borbu njega i Maxa, koju smo uostalom već trebali gledati. Ukoliko Max ne odradi “posjet” lakoj kategoriji, Frankie bi trebao biti relevantan protivnik, unatoč sjajnim prezentacijama koje je pokazao drugi kandidat za titulu, Renato Moicano. Njemu treba ipak jedna zvučnija pobjeda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI