Frankie Edgar gotovo zapovijedno UFC-u: Želim svoj revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2012 08:47h Autor:

Frankie Edgar

Frankie Edgar je bio jasan koliko jasan jedan borac može biti. Glasno i vrlo ljutito je javno rekao: Želim svoj revanš!

Naravno, radi se o dvoboju protiv novog prvaka UFC-ove lake kategorije, Bensona Hendersona koji mu je proteklog vikenda u Japanu, neki će reći nezasluženo, preoteo šampionski pojas.

Nakon što je pregledao snimku još nekoliko puta, Edgar je još čvršći u naumu da dobije novu priliku protiv Hendersona, a prelazak u pero kategoriju, koji mu sugeriraju čelnici UFC-a, mu ne pada na pamet.

“Kaže ovo, i kažem to jako glasno: Želim svoj revanš! Ne želim taktizirati, niti igrati nekakve igrice. Kažem ono što želim. Mislim da bi to bilo pošteno. Mislim da to fanovi žele vidjeti. Radi se o najboljoj borbi večeri. Neovisno o tome hoću li dobiti batine, što se događa često u mojim mečevima, želim još jedan dvoboj. Ovo je win-win situacija za sve”, izjavio je Edgar u emisiji The MMA Hour.

“Vjerujem da revanš ima smisla zbog nekoliko stari. UFC ovim može pokazati da su fer, a ja smatram da sam i zaslužio drugi dvoboj. Ekonomski gledano, vjerujem da su do sada u mene ulagali novce. Već sam dvije godine na samom vrhu ove divizije stoga je sigurno logično i za UFC da mi daju novu šansu. Ajmo to odraditi.”, dodaje Edgar koji trenutačno niti ne razmišlja o pero diviziji i meču protiv Josea Alda.

“Ostajem ovdje gdje jesam. Ovo je moja divizija. Osjećam da i dalje ovdje imam mnogo toga dati. I dalje želim svoju titulu. Ne pokušavam oduzeti ništa Bensonu Hendersonu, no smatram da sam to zaslužio”, zaključuje donedavni prvak.

Što će na ovo reći veliki Edgarov fan Dana White?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI