Frankie Edgar: Conor McGregor je vrhunski borac, ali još uvijek postoje nepoznanice o njemu

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2015 19:44h Autor:

Frankie Edgar

Frankie Edgar će ovog vikenda na Filipinima ukrstiti rukavice s Urijahom Faberom, borcem koji je jedino poražen u mečevima za titulu. Bivši prvak u lakoj diviziji se nada kako će pobjedom nad Faberom dobiti još jedan napad na titulu perolake kategorije, bilo da ona bude u vlasništvu Josea Alda ili Conora McGregora.

Amerikanac je uvjeren da će slaviti nad vlasnikom Team Alpha Malea.

"Vjerujem kako ću 16. svibnja obaviti posao te da sam borac koji će se boriti s pobjednikom Aldo vs. McGregor za pojas prvaka.", izjavio je Edgar, koji je u svom zadnjem meču prisilio Cuba Swansona na predaju, no Irac je dobio title shot.

"Pobijedio sam prvog izazivača i nadao sam se da ću ja napasti pojas, no Conor je napravio dobar posao po pitanju pobjeda i promoviranja samog sebe ravno do napada na titulu."

Iako je bio dominantan u svim svojim mečevima pod okriljem najjače MMA organizacije svijeta, Frankie vjeruje da postoje rupe u Conorovoj "igri".

"Još uvijek vjerujem da postoje nepoznanice o McGregoru.", rekao je Edgar. "Nismo ga baš vidjeli u kasnijim rundama borbe, kao i u nepovoljnim okolnostima i stvarno ništa ne znamo o njegovoj sposobnosti o borbi na tlu. Jedino što znamo o njemu jest da je vrhunski borac."

Frankie smatra da se Conor još nije susreo s nekim poput Alda.

"McGregor je u dobroj poziciji s Joseom. Fenomenalan je sportaš, odličan borac. Mislim da ga dosta ljudi mrzi zbog njegovog dugog jezika, ali mislim da je ispunio sve što je rekao da će učiniti. Ulazio je u oktogon i brzinski riješio više-manje svakoga."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI