Frankie Edgar: Conor je UFC-ova krava muzara, ne misle je još dati meni na klanje

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2015 09:50h Autor:

Frankie Edgar

Frankie Edgar misli kako UFC nema namjeru u skorije vrijeme upariti njega i Conora McGregora, odnosno da namjeravaju izvući što veću financijsku korist iz Irca, prije nego mu daju pravi ispit, što Frankie smatra da bi bio upravo on.

Zapravo, sve je krenulo tako da je Edgaru postavljeno pitanje na Twitteru, u vezi borbe njega i Conora McGregora, tj. kad bi se ona mogla dogoditi. Nakon nekoliko komentara, pojavio se i onaj službeni Frankiejev, koji je glasio:

"UFC mora izmusti što više mlijeka iz svoje krave muzare, prije nego je pošalju meni na klanje."

Nakon toga je uslijedilo još komentara, a najzanimljivije pitanje postavio je jedan fan, koji je upitao Frankieja o izjavi Dane White. Naime, predsjednik UFC-a je nedavno izjavio kako mu borba Edgara i McGregora trenutno nema smisla.

"Nakon što pobijedim Conora, UFC će izgubiti veliku svotu novca", odgovorio je Frankie.

Činjenica je kako je Irac trenutno UFC-ova "zlatna koka", no još uvijek se ne može procijeniti koliko bi Conoru pala popularnost u slučaju prvog poraza. Što se tiče njegovih irskih fanova, vjerojatno bi ostali jednako vjerni, no pitanje je što je s onima koji prate i samo čekaju prvi poraz privremenom UFC prvaka u perolakoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI