Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Frank Shamrock: Dana White je jednom prilikom istukao ženu i to je proslavio | Fight Site

Frank Shamrock: Dana White je jednom prilikom istukao ženu i to je proslavio

UFC 24.07.2011 06:53h Autor:

Dana White komentira dolazak na naše tržište!

Stari neprijatelji, predsjednik UFC-a Dana White i MMA legenda Frank Shamrock, ponovno zabavljaju javnost javnim svađanjem i vrijeđanjem.

Ovaj put je mjesto okršaja bio Twitter, a povod zapravo bezazlen. Jedan fan je Shamrocka pitao koga bi volio vidjeti na drugoj strani kaveza u oproštajnoj borbi nakon uspješne karijere.

Bivši UFC prvak je dogovorio Danu Whitea. Taj je pak odgovor stigao i do samog Whitea koji je ironično kontrirao. Pogađate, ubrzo je krenula svađa “petogodišnjaka”, u u nju su, niti krivog, niti dužnog, uvukli još jednom MMA veterana Mikea Swicka.

White: Nakon što sam vidio kakve je batine Frank dobio u posljednjih nekoliko mečeva, ne krivim ga što je upravo mene odabrao. Osim toga, već 7 godina nosi onu štrebersku protezu za usta pa vjerujem da ne bi mijenjao taj “roštilj”.

Shamrock: Bilo kada, bilo gdje

White: Swick me molio da mu dozvoli da te prebije. Misli da si smijurija od čovjeka. Glumiš finog dečka, a zapravo si nasilnik. Kaže da nikada nije upoznao većeg nasilnika od tebe.

Shamrock: Pravi ljudi sami vode svoje bitke. Gledao sam te kako si jednom prebio djevojku i to proslavio. To zna i Swick, a znam i ja. Bilo kad s tobom brate.

White: Ti si takav jebeni luđak. Ako si i dalje toliko hrabar nakon batina koje si dobio, Swik je spreman.

White Swicku: Mislim da je Shamrock spreman dobiti batine zbog toga se nabada na ljude koji se ne znaju boriti.

Swick to Shamrocku: Ne znam o čemu pričaš i što ja i ti to znamo. Ovo – Bilo kada? Jel’ to bilo usmjereno meni?

Swick to Whiteu: Hoću se boriti protiv Franka?

Ovom rečenicom Mikea Swicka završila je ružna čavka. Inače, White i Shamrock imaju veliku povijesti osobnih sukoba koji su uvijek završavali u medijima. Hoće li se vratiti iz mirovine kako bi se borio protiv Swika ili nokautirao Danu Whitea? Teško…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI