Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Frank Mir: UFC nikad neće uspjeti doći u Rusiju, tamo već postoji sjajna MMA scena | Fight Site

Frank Mir: UFC nikad neće uspjeti doći u Rusiju, tamo već postoji sjajna MMA scena

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2016 20:05h Autor:

Frank Mir

Frank Mir je proteklog vikenda u Rusiji odradio svoju prvu gažu kao najavljivač borilačkog eventa, a usput je iskoristio priliku za još bolje upoznati najmnogoljudniju europsku državu. Zanimljivo, došao je do zaključka kako se UFC nikad neće probiti na rusku MMA scenu.

Bivši teškaški prvak i borac s najviše nastupa u UFC-ovom oktogonu je iznio svoj stav o možebitnom dolasku UFC-a u Rusiju, koja je poznata po strašno jakoj MMA sceni. Svaki vikend preko nekoliko vrlo dobrih promocija održava svoje evente te se nikako nije lako probiti unutar njihovih granica. Također, neke promocije su pod vlasništvom vrlo utjecajnih ljudi u samoj državi.

“UFC neće nikada uspjeti ući u Rusiju. Ovdje već postoji pregršt fenomenalnih promocija. Činjenica je kako je UFC izuzetno velika stvar u SAD-u, Kanadi i Brazilu. No, ovdje je drugačija kultura, drugačiji ljudi. Ja osobno jako volim doći ovdje”, ukratko je rekao Mir što misli o tome.

Sada je u Rusiji odradio posao najavljivača, no želja mu je u toj državi ući u ring ili kavez. Štoviše, to mu je jedna od želja koje bi volio ispuniti do kraja karijere.

“Volio bih se boriti u Rusiji i Japanu. To su moja dva sna koja još uvijek nisam ostvario. Također, volio bih probati neke druge borilačke discipline, no trenutno sam pod ugovorom s UFC-om, pa se mogu boriti samo MMA. Tražio sam da raskinemo ugovor no nisu mi htjela to priuštiti. Privlači me boks i kickboks, volio bih probati nešto od toga. Combat Sambo je također zanimljiv, no to će se teško ostvariti.”

Mir je gotovo pola od svojih 29 borbi odradio u svom rodnom Las Vegasu, a samo četiri puta je nastupio izvan granica SAD-a. Po jednom u Brazilu, Australiji, Kanadi i Engleskoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI