Frank Mir pronašao novi posao u Čečeniji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2016 19:15h Autor:

Frank Mir

Bivši UFC-ov teškaški prvak i borac s najviše odrađenih borbi u promociji, Frank Mir, pronašao je novi posao za vrijeme dok odrađuje suspenziju zbog dopinga. Postati će službeni najavljivač jedne MMA promocije sa sjedištem u Čečeniji.

Mir je na doping pao u travnju ove godine, a iako je od početka tvrdio kako nije ništa konzumirao, njegova suspenzija je na snazi. Ona zapravo još nije finalno određena, iako se spominje da će bivši prvak vjerojatno morati pauzirati do travnja 2018. godine. On je sam izjavio kako bi to vjerojatno značilo kraj njegove karijere te se bacio na potragu za novim poslovima.

Jedan od njih je dogovorio u promociji ACB, a zanimljivo je kako će tamo raditi kao najavljivač. Njegov prvi event na rasporedu je već ovog vikenda, a to je objavio sam Frank Mir na Twitteru. Inače, Mir se do sada bavio raznim stvarima. Prije nego je postao UFC borac bio je izbacivač u Las Vegasu, a također je odradio i gažu kao sukomentator na eventu promocije WEC. Izjavio je kako bi se upravo tim poslom volio baviti nakon što završi karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI