Nakon odlaska iz UFC-a, Frank Mir želi borbu s Fedorom Emelianenkom

UFC 11.07.2017 10:24h Autor:

Frank Mir

Ovog vikenda, bivši UFC-ov teškaški prvak Frank Mir dobio je ispisnicu iz najveće svjetske borilačke organizacije. Mirov odlazak je bio očekivan pošto sam već duže vremena insistira na tome. Frank je odlučio napustiti UFC nakon što je pao na USADA-inom dopinškom testu te bio suspendiran na dvije godine, do travnja 2018. godine. Nakon što mu je konačno odobren odlazak iz UFC-a, Mir ima velike planove.

Evo što je Mir rekao u svojem intervjuu za NBC Sports Radio:

“Morali smo doći do točke gdje me mogu pustiti da odem na obostrano zadovoljstvo. Trenutno sagledavam sve opcije. Gledam tko su borci s kojima bih se potencijalno mogao naći u meču i u kojoj su organizaciji. Borba s Fedorom bi bila vrhunska. Čak smo razgovarali i o Brocku Lesnaru. Imamo puno ideja i neograničene opcije.”

Emelianenko trenutno nastupa za Bellator, zadnje je nastupio na njihovoj priredbi u New Yorku gdje je poražen u prvoj rundi od Matta Mitrionea. Nakon poraza, Fedor je rekao kako se misli nastaviti boriti. Mir se misli vratiti nakon poraza od Marka Hunta i Andreia Arlovskog, no unatoč tome što je Mitrione pobijedio Fedora, svejedno želi vidjeti borilačku legendu preko puta sebe u ringu.

“Mitrione mi ne bi bio prvi izbor da budem iskren. On je odličan borac ali mislim da bih prodao više ‘pay-per-viewa’ da se borim s Fedorom. Pobjeda nad Mattom bi me definitivno podigla na rang ljestvicama, ali to me u ovoj fazi karijere ne zanima. Želim se boriti s velikim imenima i Fedor je jedan od boraca s kojim se oduvijek želim boriti, želim nadopuniti listu najvećih boraca koje sam pobijedio”, kazao je Mir.

Bellatorov CEO Scott Coker s velikim zadovoljstvom potpisuje velik broj boraca koji je nezadovoljan s UFC-om. Bivši prvak i osoba kao što je Frank Mir trebao bi biti vrhunski kandidat za potpis s ovom organizacijom.

“Uživam u borbi. Želim se boriti dok god će to biti moguće. Vremena kada sam se borio tri puta godišnje su vjerojatno iza mene. Cilj je boriti se jednom ili možda dva do tri puta u dvije godine. Samo želim uživati u borilačkim vještinama, uživati u tom načinu života i velikim borbama. Nadam se da će to potrajati do moje 45 godine. Ako se odradi kako treba, mislim da se može doći do tih godina”, zaključio je Frank.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI