Frank Mir ne želi nastupati u Brazilu jer je primio prijetnje Minotaurovih fanova (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2012 08:46h Autor:

Frank Mir vs. Minotauro Nogueira

U vrlo zanimljivom intervjuu koji je bivši UFC prvak Frank Mir dao prije nekoliko dana, Amerikanac se prisjetio dvoboja protiv Antonija Rodriga Nogueire.

Je li mu kroz glavu prošlo da bi mogao slomiti ruku legendarnom borcu prilikom zahvata kimure?

“Nemaš te misli. Možda u dvorani dok nema adrenalina. Tamo imaš vremena razmišljati jer ne želiš svom trening partneru slomiti ruku. No, na borbi samo razmišljaš kako što bolje primijeniti zahvat, te čekaš suca koji će ti reći kada trebaš prestati. Zapravo uopće ne gledam kada će netko tapkati, nego samo pratim kada će sudac prekinuti meč. Nagledao sam se svačega.”

“Postoje borci koji te žele ozlijediti, no ja nisam takav. Čim me sudac prekine – to je to. Ja samo želim pobjedu, ništa više”, objašnjava Mir u nastavku dodavši kako bi on na Minotaurovom mjestu tapkao jer ne želi nikakve trajne ozljede u karijeri.

“Poznat sam po tome što ne želim tapkati na gušenja, pogotovo u dvorani. No, ovo je drugačije.”

Upitan o eventualnom dvoboju protiv Fabricija Werduma koji je svijet očekivao, Frank Mir odgovara da se nije želio boriti u lipnju u Brazilu…

“Nisam siguran da li bi me tamo dobro prihvatili. Moram biti tamo cijeli tjedan sa suprugom i djecom. Nije to situacija kao s Chaelom Sonnenom, no morao bih ići po restoranima, a možda tamo radi neki Nogueirin fan. Tko zna što bi mi napravio s hranom. Moja djeca su tamo sa mnom. Fanovim znaju biti malo ludi, a primio sam dosta prijetećih e-mailova. Google Translator je čudesna stvar”, objašnjava Mir i dodaje da je prijetnje primio i Junior dos Santos samo zato što je sudjelovao u istoj reklamnoj kampanji s njim.

“Ako on prima prijetnje, onda je jasno da za mene nije najpametnija stvar boriti se u Brazilu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI