Frank Mir nakon pobjede u Brazilu: Želim Lesnara ili Minotaura!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2015 18:33h Autor:

Mir i Minotauro

Frank Mir se u ponedjeljak ujutro "vratio u život" nakon što je u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 61 nakon samo minutu i pol nokautirao Antonija "Bigfoot" Silvu i ostvario prvu pobjedu u 4 godine.

Mir je nakon zadnjeg poraza uzeo pauzu od godine dana kako bi zaliječio svoje tijelo i poradio na nedostacima zbog kojih je pretrpio 4 poraza za redom.

"Mislim da sam imam formulu za napredak," rekao je Frank u Brazilu. "Mislim da sljedeći s kojim se sastanem treba biti zabrinut, imao on pojas ili ne."

Amerikanac kaže kako je otvoren za sve opcije po pitanju protivnika, no ipak su mu dva potencijalna dvoboja draža od ostalih.

"Meč s Lesnarom bi bio veliki meč. Pobjeda nad Brockom bi bio veliki korak naprijed za mene. Borba između mene i njega bi bila fantastična. Ali da bih to postigao morao sam pobijediti u ovoj borbi," otkrio je Mir.

"Stvarno mi je trebala ova pobjeda kako bih zadržao posao ili mi supruga ne bi dozvolila povratak u dvoranu, jer s tim ne bih mogao plaćati račune i morao bih raditi normalan posao od 9-17 sati."

"Ako se Brock Lesnar odluči na povratak rado ću mu ga priuštiti. Mislim da on ne voli kad ga udaraju u lice puno, a čini mi se kao da sam naučio udarati."

Mir je spomenuo i još jednu trilogiju, onu s Antoniom "Minotaurom" Nogueirom. Frank je Minotaura pobijedio 2008. i 2011.

"Još jedna stvar o kojoj sam pričao s UFC-om je borba s Nogueirom. Mnogo ga poštujem i volio bih se boriti protiv njega u Brazilu. Ako Antonio stvarno želi sa mnom imati zadnju borbu prije mirovine, biti ću i više nego sretan da mu to priuštim," izjavio je Amerikanac.

"Minotauro je fenomenalan ratnik i to bi bila odlična borba te bi ga ljudi opet gledali. Kopirao sam njegove pokrete kad sam tek počinjao svoj put kao MMA borac."

Franku nije bitno tko će mu biti protivnik.

"Svaki dan je za mene borba. Nije mi bitno koga će staviti pred mene. Ako u meč uđem na 100% kao sad, ne bih se kladio na pobjedu protivnika."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI