Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Frank Mir: Moglo bi se dogoditi da Cormiera otjeram u poluteškaše! | Fight Site

Frank Mir: Moglo bi se dogoditi da Cormiera otjeram u poluteškaše!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2013 07:47h Autor:

Frank Mir i Daniel Cormier

Frank Mir prilično je motiviran prije svog skorašnjeg meča koji je na rasporedu 20. travnja protiv Daniela Cormiera.

Vraća se u oktogon nakon poraza koji mu je prije gotovo punih godinu dana nanio Junior dos Santos, pa ovog puta Frank Mir traži povratak na pobjedničke staze, a protivnik mu je pridošlica iz Strikeforcea i osvajač njihovog Grand Prixa teškaša.

Podsjetimo, njih dvoje trebali su se boriti već na posljednjem eventu Strikeforcea, ali tada je Frank Mir morao otkazati već dogovoren nastup zbog problema s ozljedom. Ovog puta je potpuno spreman i ima u planu čak potjerati Cormiera u nižu kategoriju.

"Daniel u ovoj borbi nema ništa za izgubiti. Ako ga kojim slučajem ugušim u 40 sekundi, čista obraza se može ustati i reći da sam ga prisilio na predaju i time je došao na listu boraca koji su već slično morali proći. Nakon toga može otići i u poluteškaše, njegovi fanovi neće imati pravo biti razočarani, jer ipak je izgubio od Franka Mira. On u našoj borbi ništa ne riskira", smatra Frank.

"Čini mi se da mu je pobjeda nad Joshom Barnettom prilično dala krila, radi se o vrlo dobrom borcu koji je i odličan grappler, ali ja sam poznat po trganju udova protivnicima. Ako moj suparnik napravi određenu grešku, može očekivati ad će završiti u bolnici, a ja ću jedan njegov ekstremitet odnijeti sa sobom kući", dodao je Mir.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI