Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Frank Mir: Lesnar će razbiti Overeema! | Fight Site

Frank Mir: Lesnar će razbiti Overeema!

UFC 23.10.2011 09:18h Autor:

Brendon Vera VS Frank Mir

Dvoboj Brocka Lesnara i Alistaira Overeema nedvojbeno je jedan od najiščekivanijih UFC-ovih mečeva svih vremena, no ako je vjerovati procjeni Franku Miru koji je osvajao dva puta pojas u teškoj kategoriji, dileme o pobjedniku nema previše.

Mir je uvjeren da će na UFC-u 141 koji je na rasporedu tijekom novogodišnjeg vikenda u Las Vegasu pobjednik vrlo brzo odlučiti, a prema njemu to će definitivno biti Lesnar, s kojim se on već dva puta u karijeri borio s podijeljenim učinkom (1 pobjeda – 1 poraz).

“Iskreno, mislim da će Brock vrlo lagano pobijediti. Vjerujem da ćemo u tom meču vidjeti najbliži mogući susret jednog borca grapplera i borca iz stojke. Brock će možda uputiti jedan direkt i nakon toga će otjerati Overeema uz rub kaveza i srušiti ga. Bio bih vrlo iznenađen kad bi se Overeem uspio othrvati i ustati nakon rušenja”, rekao je Mir.

Lesnar je izbivao iz kaveza u posljednjih godinu dana zbog zdravstvenih problema, a spomenimo i da je Overeem ipak u svom posljednjem meču protiv Fabricija Werduma pokazao solidne tehnike obrane od rušenja. No, pitanje je hoće li mu “solidno” biti dovoljno protiv Lesnara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI