Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Frank Mir: Izgleda da sam završio karijeru | Fight Site

Frank Mir: Izgleda da sam završio karijeru

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2016 10:28h Autor:

Frank Mir

Prije par dana Američka antidopinška agencija (USADA) izvijestila je UFC i Franka Mira o potencijalnom kršenju pravila o dopingu. Ako se na kraju ovo pokaže točnim značilo bi to kraj jedne velike karijere.

Frank Mir je pao na doping testu koji je napravljen na dan borbe protiv Marka Hunta koju je izgubio nokautom u prvoj rundi. Mir je odmah odbacio mogućnost korištenja nedozvoljenih sredstava i ovo mu je prvi put da je pao na doping testu. Razlog je pokušao pronaći u restoranu u Australiji gdje je jeo klokanovo meso.

“Ne sjećam se imena niti jednog restorana u kojem smo jeli, ali zar mislite da i imamo taj popis kako bi USADA išla u Australiju i testirala sva mesa koja smo konzumirali? Klokani su divlji i možda ih je čovjek pokušao udebljati. Čitao sam da se turibanol može kupiti i u obliku praška. Stavi se u njihovu hranu i oni narastu za 4 mjeseca dok bi im inače trebalo dvije godine da dosegnu zrelost. Tako se zaradi više i to se često radi. Ne znam, ne želim upirati prstom u bilo koga već samo govorim da ovdje postoji puno rupa. Samo znam da nisam ništa svjesno uzeo.”, izjavio je Frank Mir.

Miru prijeti mogućnost suspenzije od dvije godine, a to bi značilo kraj karijere.

“Dvije godine suspenzije, a trebao sam prošlog vikenda na FOX-u raditi uvodnu emisiju te emisiju nakon borbi. Kad mi je USADA došla i javila vijest nisam znao što da radim, a onda mi je UFC javio da ne mogu komentirati dok sam pod suspenzijom. To znači sljedeće dvije godine. Ako će i B uzorak biti pozitivan onda stvarno ne znam kako bih objasnio cijelu situaciju. Moj odvjetnik i menadžer su mi rekli da se prisjetim gdje sam sve išao i gdje sam sve jeo. Dajte ljudi molim vas… Moja vam žena može reći da sam sretan ako znam gdje sam parkirao auto. Većinom uopće ne znam gdje ću jesti niti gdje sam jeo. Ovo očito znači da završavam karijeru. Borba protiv Hunta je vjerojatno bila posljednja. Ne znam što ću raditi. Oduvijek sam želio biti policajac, a volim i vatrogasce. Ne znam, morat ću se okrenuti nečemu drugom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI