Frank Mir: Želim umiroviti kukavicu Toda Duffeea

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2015 16:32h Autor:

Frank Mir

Bivši UFC-ov prvak Frank Mir ima posebno motivaciju za svoju iduću borbu. Naime, svog protivnika naziva kukavicom i ima želju toliko ga rasturiti da će to rezultirati krajem njegove karijere.

Za nešto više od dva mjeseca, odnosno 15. srpnja, Frank Mir i Tod Duffee predvodit će UFC Fight Night u San Diegu. Miru će to biti prva borba nakon pobjeda protiv Antonia Silve, kojom je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza, dok će Duffee biti prva nakon povratničke borbe, gdje je, nakon dvije godine izostanka iz kaveza, nokautirao Anthonya Hamiltona.

Iako prije ove borbe nije bilo zle krve, Mira su prilično razljutile neke Duffeeve pomalo arogantne izjave u medijima. Dobio je dodatnu motivaciju za trening, a ujedno zna i na čemu će najviše raditi, odnosno kako želi završiti tu borbu.

"Kad slušam Duffeea što i kako govori, podjsetim se da trebam malo bolje raditi na poluzi na ruci, da uvježbam kako ju što čvršče i dulje držati. Nije mi važno što suci savjetuju o toj poziciji i kako se trebam ponašati u njoj. Namjeravam ići na to da mu je slomim i to na taj način da se nakon te borbe više nikad više ne bori", rekao je Mir, u stilu na kakav nismo navikli od njega.

Duffeea je nazvao kukavicom, a onda i prokomentirao činjenicu da se nalazi na UFC-ovog Top 15 rankingu: "Borio se četiri puta u posljednjih pet godina i to samo jednom protiv Top 10 borca. A taj Top 10 borac ga je demolirao u 19 sekundi. Ne razumijem kako netko takav može uopće biti rangiran."

Na kraju je još dodao nešto o izjavi Duffeea kako on koristi "trash talk", ali da zapravo nije trash talker. "To je kao da kažeš da se ponašaš kao kreten, a da zapravo nisi kreten. On tu zapravo nema pojma što govori, samo je dokazao da je kukavica, budući da ne može stati iza onoga što je rekao. Na kraju, ostani onda barem pravi kreten i drži do onoga što govoriš", rekao je na kraju bivši prvak i budući član UFC-ove kuće slavnih

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI