Frank Mir: definitivno bih se htio boriti sa Fedorom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2015 15:44h Autor:

Frank Mir

Kada je Mirova ljevica "zaledila" Todda Duffeea u noći sa srijede na četvrtak dodano je još jedno ime na impresivan popis Frankovih pobjeda. Na tom popisu nalaze se i neka legendarna Pride imena poput Antonia Rodriga Nogueire i Mirka Filipovića. Mir ima veliku želju dodati još jedno ime na svoj popis a to je ono Fedora Emelianenka.

Strašnog Rusa koji je najavio svoj povratak u MMA mnogi smatraju najboljim teškašem svih vremena. Dok je držao Prideov pojas na Fedora su svi gledali sa strahopoštovanjem, nevjerojatna snaga udarca, prvoklasno hrvanje i vrhunski potezi u parteru, sve su to odlike koje su krasile ovog samozatajnog borca.

Novinar Fox Sportsa upitao je Mira je li zainteresiran za borbu sa Emelianenkom.

"Apsolutno, jako poštujem Fedora. Zaredalo mu se par loših borbi jer je u prijašnjih trideset pregazio konkurenciju. Uzeo je malo vremena za sebe i vjerojatno shvatio što želi. On je oličenje pravog borca, siguran sam da ako nije u dvorani trenirao MMA, da je negdje prakticirao Sambo ili Jiu Jitsu. On je snažan, eksplozivan i nadasve pametan borac", sipao je komplimente Mir.

Emelianenko se umirovio nakon tri pobjede u nizu kojima je prethodilo najteže razdoblje u njegovoj karijeri. Doživio je tri poraza zaredom, od Fabricia Werduma, Antonia Silve i Dana Hendersona. Danas se vraća sa novom motivacijom i potpuno zdrav, kao takav biti će zanimljiv mnogim promocijama. Ako kojim slučajem UFC uspije dovesti Fedora u svoje redove, Mir će biti više nego sretan ako će mu on moći "poželjeti dobrodošlicu". 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI