Francisco Trinaldo lovit će osmu pobjedu u nizu protiv Kevina Leea

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2017 19:07h Autor:

Francisco Trinaldo

Za UFC-ov idućig Fight Night u Brazilu dogovorena je borba između borca dva člana lake kategorije. Jedan od njih, Francisco Trinaldo, je trenutno unutar niza od sedam pobjeda, dok je njegov protivnik, Kevin Lee, jedan od najtalentiranijih boraca u diviziji.

Riječ je o borbi potvrđenoj za 11. ožujka u Fortalezi, na eventu kojeg predvode Vitor Belfort i Kelvin Gastelum. 38-godišnjem Trinaldu biti će to šesta borba u Brazilu u zadnjih osam nastupa te će u njoj tražiti osmi trijumf u nizu, uspjeh kakav su do sada ostvarila tek dva borca čiji nizovi još uvijek traju, Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson.

Unutar tog niza, Trinaldo je savladao eminentna imena kao što su Norman Parke, Ross Pearson, Paul Felder i Chad Laprise, ali u Leeu će imati izazov posebne vrste, pošto je riječ o mladom i talentiranom borcu, koji prakticira jedan vrlo agresivan i zanimljiv stil borbe.

24-godišnji Lee je unutar niza od tri pobjede, a ukupni UFC skor iznosi mu 7-2, dok mu je pro skor u karijeri 14-2. Osim po atraktivnom stilu borbe, ovaj tamnoputi momak je poznat i po svom dugom jeziku te posebnom načinu trash talka, gdje ne vidi nikakav problem u vrijeđanju svojih protivnika na bilo koje načine. Iz tog razloga sigurno neće imati topao doček u Brazilu, koji će žestoko podržati svog Massarandubu u lovu na iznimak rezultat.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI