Francis N’Gannou za FS: Spreman sam na svakog, planiram ostati ovdje još jako dugo

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2016 21:43h Autor:

Francis N’Gannou

Francis N’Gannou je trenutno jedan od najperspektivnijih teškaša na svijetu tako da će hrvatska publika sutra u Areni Zagreb imati čast svojim očima svjedočiti drugom UFC nastupu gorostasnog Francuza. Nakon impresivnog debitantskog nokauta koncem prošle godine N’Gannou će se u drugom posjetu oktogonu suočiti s Curtisom Blaydesom, UFC debitantom i vrhunskim hrvačem koji je trenirao i s prvim izazivačem teške kategorije, Stipom Miočićem. Simpatični N’Gannou je popričao s Fight Siteom uoči nastupa u Zagrebu. 

Nastup u Europi.

“Za ovu borbu ne moram daleko putovati što je jako pozitivna stvar. Blizu sam doma i mislim da će mi to olakšati ovaj drugi nastup.”

Blaydesova rušenja

“Mene nije lako srušiti. Imam neke trikove kako zaustaviti rušenje, a ako odemo u parter znam što treba raditi na podu. U prošloj borbi sam obranio četiri od pet pokušaja rušenja, neće me srušiti(smijeh).

Trening u Francuskoj

“MMA u Francuskoj nije legalan, ali je ljudima jako važan, pa ga zato svejedno prakticiramo. Imamo kvalitetne trening partnere i sparinge. Jako smo dobar tim i nemamo nikakvih problema.”

Prvi event s kavezom održan u Francuskoj prošle godine

“Prisustvovao sam tom eventu. Bio je to jako važan trenutak jer imamo toliko problema s MMA-om. Nadamo se da će se to nastaviti i da će MMA biti službeno legaliziran u Francuskoj. Mnogi moji timski kolege su nastupili, a moj trener je bio organizator. Nadam se da će UFC doći u Francusku i da ću se tamo boriti u oktogonu.”

Plan za karijeru

“Spreman sam na bilo koga, ali s druge strane, ne želim požurivati stvari. Ako mi daju nekod iz top 30, pa čak i top 10, meni to odgovara. Ako imaju povjerenja u mene, odradit ću svoj posao. Došao sam i planiram ostati ovdje jako, jako dugo. Nisam došao ovdje na godinu dana ili tako nešto, došao sam na duže vrijeme(smijeh).”

Prognoza

“Moja prognoza za ovu borbu? Pobijedit ću(smijeh). Nikakva nokaut, submission, ništa. Pobijedit ću(smijeh).

Ples na francuskoj televiziji

(smijeh)Volim ples i kretati tijelo, to mi je hobi. Na taj način uživam u životu. Samo ples.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI