Francis Ngannou prezentirao zastrašujuću brzinu ručnih tehnika (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2017 11:40h Autor:

Francis Ngannou

Najveći svjetski teškaški MMA potencijal, Francis Ngannou, svako malo impresionira nečim novim iz svog repertoara. Ovog puta je to brzina njegovih ruku i to u potpuno svakodnevnom izdanju.

Francusko-kamerunski borac, koji je nedavno stalno preselio u Las Vegas, je na Instagram postavio video u kojem je prezentirao brzinu ručnih tehnika i to dok je odjeven u “casual” odjeću. Kao što je sam objasnio ispod videa, bio je na večeri, a onda je uslijedio izazov koji nije mogao odbiti. Naravno, istog je i snimio.

“Kada kasno navečer napuštate restoran, a prijatelj vam počne govoriti kako teškaši nemaju brzinu. Onda mu ovako odgovoriš odmah na ulici”, napisao je Ngannou komentar kraj videa, koji smo podijelili ispod teksta.

Sjajni Ngannou svoju iduću borbu ima na UFC 215 eventu, koji se održava 9. rujna. Tamo će mu se suprotstaviti Junior Dos Santos u njegovom do sada najvećem ispitu. Pobjeda bi ga mogla dovesti i do prilike napasti titulu UFC prvaka, a koliko mu analitičari vjeruju govori podatak da je na kladionicama uvjerljivi favorit. Amerikanci su koeficijent na njega postavili između 1.35 i 1.50, dok je na bivšeg prvaka i izazivača trenutno između 2.80 i 3.50, ovisno o kladiteljskoj kući.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI