Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fraktura je ipak bila previše: “Cyborg” odlučio završiti karijeru | Fight Site

Fraktura je ipak bila previše: “Cyborg” odlučio završiti karijeru

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2017 10:00h Autor:

Evangelista Santos

Evangelista “Cyborg” Santos je odlučio završiti svoju MMA karijeru.

Brazilski veteran je prošle godine u posljednjem nastupu pretrpio frakturu lubanje nakon što je ga je Michael “Venom” Page pogodio letećim koljenom na Bellator 158 priredbi. Santos se planirao vratiti u kavez ove godine, ali je odlučio ipak ne riskirati zdravlje.

“Osjećam se dosta dobro, ništa me nije smetalo nakon operacije, ali ali mislim da se više neću boriti. Ne želim riskirati da mi ostanu trajne posljedice do kraja života i da ne mogu prenositi svoje znanje i raditi za svoju obitelj”, rekao je Santos na MMA Houru.

Cyborg (21-18) je karijeru započeo 1996. i odradio preko pedeset borbi (tvrdi da neslužbeno ima 32 pobjede). Tokom dva desetljeća obračunao se s Nickom Diazom za Strikeforceovu velter titulu i drugim poznatim borcima poput Melvina Manhoefa, Mauricia Rue, Gegarda Mousasija u Francisa Carmonta. Također je bio u braku sa ženskom MMA zvijezdom Cristiane “Cyborg” Justino.

Danas 39-godišnjak, Santos planira ostati u sportu u ulozi trenera.

“Planirao sam se ponovno boriti ove godine, i boriti se u MMA-u još deset puta, ali ne prođe sve onako kako to zamislimo. Smatram da sam se borio s najboljim borcima na svijetu i sada ću pomoći u stvaranju prvaka…Ne žalim za ničim što jesam, ili nisam, napravio. Sada želim dati sve od sebe kao trener.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI