FOX Sports gura Miočića u meč protiv Arlovskog!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2014 20:39h Autor:

Miočić VS Nelson

Stipe Miočić na najnovijoj verziji službene UFC-ove ljestvice boraca koja je objavljena početkom ovog tjedna našao se na sjajnom četvrtom mjestu u teškoj kategoriji.

To ga već ozbiljno stavlja u konkurenciju za idućeg izazivača, ali MMA fanovi su uglavnom složni u procjeni da mu je za to ipak potrebna još jedna pobjeda. No, već se neko vrijeme čekaju čelnici UFC-a da odluče tko će se s Miočićem idući naći u oktogonu.

Prema svemu sudeći jedna od najnovijih ideja je Andrei Arlovski koji je proteklog vikenda iznenadio mnoge svojom brzom i uvjerljivom pobjedom nad Bigfootom Silvom na brazilskom terenu, a prednjači FOX Sports, jedan od glavnih UFC-ovih TV partnera.

"Sreća se jako brzo može okrenuti u UFC-ovoj teškoj kategoriji, a Arlovski je definitivno profitirao proteklog tjedna. Kao veliki autsajder je nokautirao Silvu u prvoj rundi i najavio svoj mogući probitak među deset najboljih teškaša. Stipe Miočić bio bi njegov idealan idući suparnik. Iako neki zazivaju borbu Arlovskog i pobjednika iz borbe Hunt VS Nelson, treba znati da je Arlovski već pobijedio Nelsona, pa je bolja ideja da njegov novi protivnik bude Miočić", navode na portalu FOX Sports.

Američko-hrvatski borac u oktogonu nije bio od konca svibnja, pa se definitivno može uskoro očekivati objava imena njegovog sljedećeg suparnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI