FOX se zanimljivo pozdravlja s UFC-om, objavio montažu Khabiba i Conora u ulogama Hulka i Lokija (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2018 14:49h Autor:

screenshot

Čini se da FOX Sports televizija, čiji program UFC napušta na kraju ove godine, likuje na porazu Conora McGregora od Khabiba Nurmagomedova. To se barem lako da zaključiti na temelju videa koji su jutros objavili.

UFC je emitiranje svojih borbi radio na FOX televiziji punih sedam godina i to najviše na FOX Sports kanalu, koji je prenosio uvodne programe apsolutno svih evenata te glavne programe evenata iz Fight Night serije. I oni tako imaju veliku ulogu u toma kako je izgrađen Conor McGregor, odnosno u tome kako je UFC postao ono što je danas.

Zbog svega toga je zanimljivo vidjeti na koji su način popratili veliki poraz glavne UFC-ove zvijezde te se ne može pobjeći dojmu kako likuju zbog istog. UFC sam sigurno ne bi objavio ono što se našlo na Facebook stranici “UFC on FOX”, koju vode upravo zaposlenici spomenutog TV kanala.

U pitanju je jako dobra montaža scene iz filma “The Avengers”, u kojoj dolazi do tučnjave Hulka i Lokija, gdje glavni antagonist, umjesto čije se glave nalazi ona Conora McGregora, govori kako mu ne mogu ništa zbog toga što je on Bog. Tako što nije smetalo Hulku, odnosno Khabibu Nurmagomedovu pa je izveo ono što možete vidjeti u videu ispod teksta.

Naravno, mi ovo objavljeno prije svega zbog toga što je nas video zabavio, a nikako zbog odnosa UFC-a i FOX-a, koji ionako uskoro završavaju odlasku UFC-a na ESPN. Kada pogledate ovaj video uvjeriti ćete se i sami.

KHABIB SMASH!

KHABIB SMASH!

Objavljuje UFC on FOX u Nedjelja, 7. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI