Fox News zavirio u privatni stožer za gledanje borbi UFC-ovog predsjednika Dane Whitea (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.08.2018 17:40h Autor:

Dana White

Nakon više od 17 godina na čelu kompanije predsjednik UFC-a Dana White više nema volje putovati na sve brojnije UFC evente koji se održavaju diljem svijeta.

No White je u karijeri zaradio i više nego dovoljno, pa je dio novca odlučio investirati u posebnu prostoriju iz koje prati borbe kada je kod kuće.

“Nitko nije vidio ovu prostoriju osim mojeg najužeg kruga”, rekao je White za ekipu Fox Newsa koji su imali priliku zaviriti u njegovu privatnu sobu.

“Ova sobu sam izgradio jer više ne mogu putovati na sve borbe kao što sam nekoć. Imao sam niz od 12 ili 13 godina u kojem nisam propustio niti jednu borbu svugdje po svijetu. Stoga sam izgradio ovu sobu.”

No, visoki strop, udobni namještaj i ogromni ekran na kojem gleda borbe nisu sve. Whiteu je na usluzi osobni kuhar, a iz sobe drži izravan kontakt s UFC-ovim produkcijskim timom.

“Ovdje mogu direktno razgovarati s kamionom. Bez obzira gdje u svijetu se nalazi. Ovdje gledam borbe. Imam kuhara u susjednoj sobi. Priprema mi večeru i ja ovdje sjednem i gledam borbe i čitavu produkciju mogu voditi odavde.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI