Fotografija koja otkriva koliko je Cyborg veća i krupnija od Cat Zingano (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2017 16:03h Autor:

Cyborg vs. Zingano

“Želim meč sa Cyborg, ali ne u ovom trenutku” – rekla je nedavno UFC-ovka Cat Zingano o potencijalnom dvoboju protiv najopasnije borkinje svijeta Cris Justino “Cyborg”. U potrazi za protivnicom koja želi ući u Octagon protiv brazilske nokauterke, UFC se okrenuo i prema Zingano. U igri je bila i prvakinja Invicte Megan Andersona, ali i UFC-ova prvakinja Germaine de Randamie koja se jednostavno – uplašila!

Zingano odbila meč sa Cyborg, ali poručila: Tu trebu mogu riješiti bilo koji dan

 

Na koncu niti jedna od ove tri djevojke neće ući u borilište protiv Cyborg na UFC-u 214 krajem srpnja. Tko će biti protivnica ili se još uvijek ne zna ili se za sada taji. Ono što je svakako jasno jest da je Brazilka nestrpljiva, a UFC u nedostatku velikih zvijezdi jednostavno mora iskoristiti karizmu i medijsku pažnju koju donosi Cris Cyborg.

Nas je ipak zaintrigirao dvoboj protiv Zingano koji će, prema svemu sudeći, doći na red nešto kasnije u 2017. godini. Može li se Zingano uopće suprotstaviti ponajboljoj borkinji svijeta? Može li joj fizički parirati?

Iako će većina reći da je Zingano jedna od većih i krupnijih UFC-ovih borkinja u bantam kategoriji, a u karijeri je nekoliko puta uspješno nastupila i u perolakoj kategoriji, Amerikanka je ipak znatno manja od svoje potencijalne brazilske protivnice.

Dovoljno je pogledati zajedničku fotografiju na kojoj Cyborg zaista izgleda znatno krupnija i znatno veća od Zingano. Vjerojatno je razmišljajući prihvatiti meč na UFC-u 214 ili ga prolongirati za neki kasniji termin, i Zinagno pogledala ovu zajedničku fotografiju te je zaključila nešto u stilu “za ovakvu protivnicu ipak trebam dugačak pripremni kamp, savršeno zdravlje i mnooogo mišićne mase”.

Zingano je posljednji put nastupila na UFc-u 200 kada je poražena od Julianne Pene. Na UFC-u 184 se borila protiv Ronde Rousey u meču za titulu UFC prvakinje, no poražena je za samo 14 sekundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI