Fotograf Jackson-Wink tima izuzetno neugodno uvrijedio Cyborg na Instagramu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2018 14:30h Autor:

Cris Cyborg

Nije rijetka situacija da se fanovi vrlo neugodno izražavaju na račun UFC-ove prvakinje Cris Cyborg, no kada tako nešto dolazi od člana tima borkinje s kojoj se susrela, to ipak debelo prelazi granicu dobrog ukusa.

Nakon što je Cyborg savladala Holly Holm, u glavnoj borbi UFC 219 eventa, jedan od fotografa na press konferenciji bio je i službeni fotograf Jackson-Winkeljohn dvorane, dvorane odakle dolazi Holly Holm, koja je na kraju poražena u toj borbi, ali ostavila je vrlo dobar dojam i pokazala veliko srce.

Na fotografiji se nalazi brazilska borkinja, a ono što je problem bio je komentar uz sliku, postavljen od strane njenog autora.

“Ovaj tip je pakleno opak i snažan. I sam je na press konferenciji rekao kako je Holly prva koja mu je raskrvarila nos. Ti si moja junakinja Holly Holm, vidimo se u dvorani.”

Slika je vrlo brzo uklonjena, a nakon toga je zatvoren i profil, no sve je to uspio dokumentirati MMA novinar Damon Martin. Uskoro ćemo vjerojatno saznati hoće li biti kakvih sankcija za fotografa ili čak za dvoranu koju predstavlja i čiji je bio akreditirani član. U svakom slučaju, ovakvi napadi na Cyborg su već odavno postali gotovo pravilo nakon svakog njenog nastupa. Nažalost, MMA fanovi, a vidimo i ne samo fanovi, znaju biti jako okrutni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI