(FOTO) Veliki Gus i mali Smith na posteru za UFC Stockholm

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2019 10:25h Autor:

Alexander Gustafsson (segment)

Objavljen je poster za UFC Fight Night 152, koji će se 1. lipnja održava u Stockholmu. Dizajn je vrlo zanimljiv, budući da je Alexander Gustafsson prikazan dvostruko veće od Anthonya Smith, iako je zapravo Smith u prvom planu.

Nakon nekoliko jednostavnih postera bez previše ideje i mašte, došao je red na ovaj. Na prvi pogled i on je jednostavan, no daleko od toga da mu je nedostajalo imaginacije. Već sam način na koji je prikazan Alexander Gustafsson pokazuje nam originalnost. Nakon toga vidimo Smitha dvostruko manjeg od njega, no isto tako je lako zaključiti da je ovaj svoju vrijednost dobio time što se našao u prvom planu ako ćemo gledati po “dubini” slike. U svakom slučaju, ovo je poster koji dobiva prolaznu ocjenu.

Što se tiče same priredbe, dva posljednja protivnika Jona Jonesa tražiti će priliku za ostanak na pozicijama koje im mogu osigurati neku buduću priliku za napad na titulu poluteške kategorije. Smith je prihvatio ovu borbu vrlo kratko nakon napornih pet rundi koje je odradio protiv Jonesa i time je dokazao kako je izuzetno motiviran. Gustafsson ima sjajnu priliku jer nastupa pred svojom publikom, u dvorani gdje nikad nije poražen.

Na ovoj istoj priredbi trebali bismo gledati Aleksandra Rakića protiv Gustafssonovog povremenog trening partnera, Jimija Manuwa. Sunaslovna borba trebala bi biti također poluteškaša i to će biti okršaj Ilira Latifija i Volkana Oezdemira. Među šest do sada potvrđenih borbi, Anthony Smith je jedini američki borac. No, vjerojatno je svjestan gdje dolazi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI