(FOTO) UFC potpuno pogodio s plakatom za londonski Fight Night

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2019 18:16h Autor:

Till vs. Masvidal

UFC je objavio plakat za Fight Night kojeg će 16. ožujka održati u Londonu i moramo priznati kako su ponovno pogodili. Nama izgleda sjajno, no vama ćemo prepustiti vlastiti sud.

Kao što smo već ranije najavili, ovu priredbu predvoditi će duel velter kategorije između Darrena Tilla i Jorgea Masvidala. Tako su njih dvojica dobili svoje mjesto u vrhu plakatu, čiji karakter najbolje možemo opisati riječju “punk”. Nije to punk kakav smo npr. vidjeli kod plakata za londonski KSW event, no svakako je punk u duhu grada gdje se priredba održava.

Ispod njih dvojice nalaze se sudionici sunaslovne borbe, koja se također održava u diviziji do 77 kilograma. Tamo će se druga britanska uzdanica, Leon Edwards, boriti protiv Gunnara Nelsona. Edwards tom borbom traži sedmu pobjedu u nizu i mjesto među relevantnim kandidatima za budućeg izazivača.

Za sada je za pridedbu najavljeno osam borbi, no ima još dovoljno vremena za dogovoriti četiri ili pet zanimljivih okršaja. Popis do sada potvrđenog možete pogledati ispod teksta, a odmah ispod njega nalazi se i spomenuti plakat koji je danas službeno predstavljen te je krenuo u tisak.

Darren Till vs. Jorge Masvidal
Leon Edwards vs. Gunnar Nelson
Volkan Oezdemir vs. Dominick Reyes
Jack Marshman vs. John Phillips
Cláudio Silva vs. Danny Roberts
Molly McCann vs. Priscila Cachoeira
Gökhan Saki vs. Saparbek Safarov
Tom Breese vs. Cezar Ferreira

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI