(FOTO) UFC borkinja premlatila pljačkaša do neprepoznatljivosti: Njezinom hrabrošću se podičio i Dana White

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2019 10:08h Autor:

Ilustracija

UFC borkinja Polyana Viana (10-2) je ovog vikenda, točnije u nedjelju oko osam sati navečer prema lokalnom vremenu, u brazilskom Rio de Janeiru, doživjela potencijalno vrlo neugodnu i opasnu situaciju. Naime, UFC-ovka je napadnuta od strane pljačkaša na ulicama ovog velegrada. No, na koncu se ispostavilo da je pljačka bila loša ideja, ali za – pljačkaša!

Viana u razgovoru za MMAJunkie opisuje situaciju koja je prethodila napadu. Lijepa borkinja tvrdi da je čekala ispred svog stana u kvartu Jacarepagua Uber da je pokupi i odveze na drugu lokaciju. U tom trenutku je napadnuta od strane nepoznatog čovjeka koji joj se pokušao što neprimjetnije približiti.

“Kada sam ga vidjela, stajao je već pored mene. Pitao me koliko je sati. Odgovorila sam mu, ali on nije odlazio. Krenula sam spremiti svoj telefon u trenutku kada mi je rekao ‘daj mi taj mobitel’. ‘Nemoj vikati jer sam naoružan’. Tada je krenuo primati revolver”, objašnjava hrabra Viana koja je u tom trenutku donijela odluku.

“Bio je jako blizu. Tako da sam pomislila: ‘Ako zaista ima revolver, neće imati vremena ga potegnuti.’ Odlučila sam se boriti za sebe. Udarila sam ga dva puta šakom i jednom nogom. Pao je i onda sam krenula ga daviti rear-naked gušenjem. I nakon toga sam ga posjela na istom mjestu gdje smo bili i rekla sam mu: ‘Sada ćemo čekati zajedno policiju!'”

O ovom hrabrom činu je izvijestio i predsjednik UFC-a Dana White preko društvenih mreža.

“Na lijevoj strani je Poliyana Viana, jedna od naših UFC borkinja. Na desnoj strani je tip koji ju je pokušao orobiti. To je loša jebena ideja”, napisao je White.

Neovisno o opasnoj situaciji u kojoj se nenadano našla, Viana tvrdi da se osjećala mirno i staloženo.

“Bila sam u redu. Bila sam u redu jer se praktički nije branio. Kada sam ga pogodila udarcima rukama vrlo brzo, mislim da se uplašio. Kasnije nije više reagirao. Rekao mi je da ga pustim da je samo htio saznati koliko je sati. Možeš misliti, vidjela sam da je bijesan. Nisam ga pustila i pozvala sam policiju”, opisuje UFC borkinja slamka kategorije.

“‘Zovi policiju onda’- rekao mi je. Mislim da je bio uplašen da ga ne prebijem još više”, zaključuje Brazilka.

Seja você Por você Pra você ♥️

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on

⚠️ SORTEIO ⚠️ Galera, olha a super novidade que eu tenho para vocês: a linha De Repente Sereia da @griffuscosmeticos !!! Se você quer aproveitar esse verão na praia ou na piscina, esses produtos serão os melhores amigos! A linha conta com um super tratamento intensivo com ação de apenas 1 minuto, resgatando a hidratação e o brilho dos seus cabelos. Maravilhoso não é?! E não para por ai, pra deixar vocês ainda mais lindas, VAMOS SORTEAR UM KIT COMPLETO DE DE REPENTE SEREIA. PARA PARTICIPAR BASTA MARCAR 3 AMIGOS, SEGUIR A @griffuscosmeticos, ME SEGUIR, e não esqueça de deixar o perfil aberto. Quando mais você comentar, mais chance terá de ganhar. O SORTEIO SERÁ DIA 10 ÀS 18:00 HORAS BOA SORTE 🍀

A post shared by Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI