(FOTO) UFC 235 dobio službeni plakat

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.02.2019 18:19h Autor:

UFC 235 plakat (segment)

Nakon što je UFC 235 službeno potvrđen s glavnom borbom Jona Jonesa i Anthonya Smitha te nakon što je odrađena prva velika konferencija za medije, došao je red i na plakat za spomenuti event.

UFC se ovog puta odlučio na malo drugačiji pristup pa su isti predstavili putem video animacije u Twitter objavi. Tri glavne borbe dodane su na plakat jedna za drugom, da bi nam se na kraju ukazalo cijelo izdanje, za koje moramo priznati da nam se sviđa. Ne znamo je li to samo do nas, ali za sada se čini UFC u ovoj godini s plakatima nema problema. Možda i naši čitatelji slažu s tim mišljenjem.

U svakom slučaju, ovo je event koji niti jedan MMA fan neće propustiti. Dvije borbe za titulu i debi Bena Askrena sami su po sebi dovoljna pozivnica, no i ostatak programa je na jednakoj razini kvalitete.

Inače, šestorka s plakata uz dodatak Codya Garbrandta i Pedra Munhoza se nakon press konferencije i prvi put međusobno sučelila pa predlažemo da pogledate i to, ukoliko ste prvobitno propustili. Event je, kao što već vjerojatno i znate, na rasporedu 2. ožujka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI