(FOTO) Sudačke kartice pokazale: Chan Sung Jung bio je na sekundu od pobjede protiv Rodrigueza

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2018 12:34h Autor:

Chan Sung Jung i Yair Rodriguez

Pojavile su se službene sudačke kartice borbe Yaira Rodrigueza i Chan Sung Junga, a one otkrivaju kako je Korean Zombie bio samo sekundu od pobjede, odnosno imao je nedostižnu prednost kod dva suca.

Kao što smo već naveli u izvještaju s eventa, borba je bila izuzetno neizvjesna, svaki od ovog dvojca je dao sve najbolje od sebe i svaki je imao svoje trenutke. Da je došlo do sudačke odluke, bila bi to situacija gdje bi uistinu presudio subjektivni dojam, odnosno nijanse oko toga koji se borac kojem sucu više svidio. Da smo imali 101 suca, ne bi se čudili da se dogodila podijeljena odluka u omjeru 51:50. A za obojicu su postojali argumenti koje bi bilo teško pobiti. Upravo zbog toga je sjajno kako je u ovoj borbi došlo do prekida.

No, da nije došlo, pobjednik bi bio Chan Sung Jung i to minimalno podijeljenom odlukom sudaca. Naime, korejski je borac četvrtu rundu uzeo kod sva tri suca. Prvu su mu dali Sal D’Amato i Mark Van Tine, dok su mu drugu dodijelili D’Amato i Derek Cleary. Kako mu je Cleary, kao jedini od njih trojice, dao treću rundu, Korean Zombie na dvije je kartice vodio s nedostižnih 3-1 u rundama, budući da je peta mogla biti maksimalno 10-9 u korist Meksikanca.

Kao što smo već naveli, srećom po borbu, došlo je do prekida i to kakvog!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI