Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Stipe Miočić čestitao legendi na fantastičnoj karijeri | Fight Site

(FOTO) Stipe Miočić čestitao legendi na fantastičnoj karijeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2019 20:53h Autor:

Stipe Miočić

Odlazak u mirovinu vjerojatno najboljeg europskog košarkaša ikad obilježio je najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a. U prijevodu, Stipe Miočić ispratio je Dirka Nowitzkog vrlo lijepom porukom na Twitteru.

Iako je navijač svih momčadi iz Clevelanda, uključujući Cavalierse, Stipe Miočić cijeni prave šampione. Posebno ako u njima može prepoznati neku sličnost sa sobom. Toga kod Dirka Nowitzkog itekako ima. Dva su to Europljana koji su došli do svjetskog vrha. Dirk nije sin europskih doseljenika poput Stipe te je zbog toga možda imao još i teži put. Došao je iz ne toliko košarkaške Njemačke te je uspio postati jedan od najvećih košarkaša u posljednjih 20 godina i svakako najveći te najuspješniji europski košarkaš ikad.

Jučer je legenda Dallas Mavericka odigrala svoju posljednju utakmicu na domaćem terenu, a Stipe Miočić to je obilježio objavom na Twitteru. Postavio je njihovu zajedničku fotografiju, poručivši Nowitzkom kako je dominirao sa stilom i klasom. Upravo je to ono što i Stipe Miočić radi svaki put kad uđe u Octagon.

Stipe već devet mjeseci čeka svoju priliku i ne namjerava prihvatiti ništa osim onoga što smatra kako zaslužuje. Nadamo se da će to uskoro dobiti i da ćemo ga gledati tamo gdje je najbolji. I vjerujemo kako će se jednog dana velikani sporta ovako opraštati od njega, kad odluči kako je njegovoj karijeri kraj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI