FOTO: Procurile sudačke kartice iz meča Johnson – Cejudo, evo oko koje su se runde lomila koplja

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2018 18:19h Autor:

Johnson vs Cejudo (screenshot)

Henry Cejudo iznenadio je mnoge i prekinuo najuspješniji niz jednog prvaka u UFC-ovoj povijesti. Demetrious Johnson nakon šest godina više nije vlasnik pojasa iz muha kategorije, dok je po dobrom dijelu fanova to je mogao i dalje biti, ali suci nisu dovoljno cijenili njegov učinak u sunaslovnoj borbi UFC 227 priredbe.

Cejudo je tako nakon podijeljene sudačke odluke u svom 15. profesionalnom meču (13-2) postao tek drugi prvak u kategoriji koju je UFC najavio još tamo 2011., a turnirom predstavio godinu dana kasnije.

Odluka koju su donijela trojica sudaca nije najbolje sjela nekim poznatim licima iz oktogona, ali ni fanovima koji su vjerovali da je ‘Mighty Mouse’ napravio dovoljno za 12. uzastopnu obranu titule.

Kao i uvijek, tri su suca bodovala ovaj meč, a dvojica su procijenila da je nakon fenomenalnih 25 minuta pravedan rezultat 48-47 za izazivača. Samo je jedan od njih imao suprotno mišljenje dodijelivši istim rezultatom pobjedu aktualnom prvaku.

Kako pokazuje fotografija sa sudačkim karticama, koplja su se lomila oko druge runde. U njoj je samo Marcos Rosales vidio Johnsona kao konkretnijeg, dok su Ron McCarthy i Sal D’Amato otišli na ruku Cejudu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI