(FOTO) Potencijalna borba godine dobila svoj službeni poster

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.03.2019 22:36h Autor:

Justin Gaethje

Objavljen je plakat za drugi UFC on ESPN event, kojeg će na kraju ovog mjeseca predvoditi borba Edsona Barboze i Justina Gaethjea.

Ova borba, za koju bez previše razmišljanja možemo reći kako je potencijalna borba godine, nije dobila spektakularan plakat. UFC je zapravo još jednom odradio minimalistički posao, što im je u posljednje vrijeme ušlo u naviku. Plakat je jednostavan, bez previše elemenata nabrijavanja. Naravno, imalo bolje upućenim fanovima tako što nije niti potrebno. Svatko iz te grupe će bez razmišljanja dočekati ovu borbu na rubu svog stolca.

Barboza i Gaethje trebali bi ponudi pravi spektakl, znajući da su u pitanju nevjerojatno izdržljivi borci, al i vrlo atraktivni u svom ofenzivnom nastupu. Gaethje iza sebe ima dvije borbe godine, a nema sumnje kako će ove godine pokušati ostvariti i treću. Ipak, najavio je malo pametniji način borbe pa će biti zanimljivo i popratiti hoće li protiv Brazilca više koristiti svoje odlično hrvanje. Hrvanje koje kada krene borba kao da je zaboravio. Gaethje se voli potući i publici ponuditi show, to znamo otkako smo ga prvi put vidjeli.

UFC im je tako odlučio dati potpunu pažnju te se na plakatu nije našao nitko osim njih pa tako niti sudionice sunaslovne borbe. U pitanju su Michelle Waterson i Karolina Kowalkiewicz, koje bi također trebala pružiti zanimljiv nastup. No, ne čudi što su Barboza i Gaethje u prvom planu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI