Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Posjekotina Alexa Oliveire rezultirala s 29 šavova | Fight Site

(FOTO) Posjekotina Alexa Oliveire rezultirala s 29 šavova

UFC 10.12.2018 11:15h Autor:

Alex Oliveira

Najkrvavija borba UFC 231 eventa svakako je bila ona između Gunnara Nelsona i Alexa Oliveire. Brazilac je nakon nekoliko udaraca laktom počeo obilno krvariti, što je zapravo ubrzalo završetak borbe. Konačni epilog je 29 šavova na čelu “Brazilskog kauboja”.

Vrlo dobar nastup pružio je Oliveira protiv Nelsona te se može reći kako je prvu runde borbe spremio u svoju korist. No, laktovi u drugoj rundi doveli su do toga da je izbačen iz svog plana, nakon čega je prepustio leđa borcu s Islanda te je brzo nakon toga tapkao.

Sve je bilo pokrenuto laktovima koje je Nelson uputio i koji su Oliveiri zapravo otvorili jednu od većih posjekotina koje smo mogli vidjeti u Octagonu, barem ako ćemo gledati prema količini krvi koja je potekla iz nje. Da Nelson nije došao do gušenja, vrlo lako moguće da bi ovu borbu prekinuli liječnici, čim bi “bacili oko” na Oliveirino čelo.

Na kraju je Brazilac pustio novinare MMA Fighting portala u svoju svlačionicu, gdje je odmah nakon borbe bio podvrgnut zahvatu. On je dobio 29 šavova, koliko je bilo potrebno da se posjekotina u potpunosti zatvori. Ipak, jako je dobro bio raspoložen unatoč porazu te spomenutoj činjenici. Za njega je ovo tek drugi poraz u posljednjih osam borbi, a ne sumnjamo da će se vrlo brzo vratiti u kavez. U pitanju je jedan od aktivnijih boraca u UFC-u, koji je u posljednji tri godine nastupio čak deset puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI