(FOTO) Po prvi put sučeljeni Wonderboy i Pettis

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2019 09:11h Autor:

Stephen Thompson i Anthony Pettis

Bridgestone Arena u Nashvilleu je po prvi put ugostila Stephensa Thompsona i Anthonya Pettisa, dvojac koji će 23. ožujka predvoditi Fight Night upravo u toj dvorani.

Iako je u startu ta borba izgledala pomalo nerealno, veliki interes od strane oba borca doveo je do toga da je ona ugovorena. Tako Anthony Pettis seli u velter kategorije, iako se još nedavno pokušao iskazati u perolakoj kategoriji. I to odmah odlazi sučeliti se s jednim od pet najboljih boraca kategorije do 77 kilograma.

Pettis je svakako iskazao hrabrost, no ista mu zapravo nikad ranije niti nije bila problem. Svakako će biti zanimljivo vidjeti što može protiv pet centimetara višeg borca, no i borca koji van pripremnog kampa hoda sigurno s desetak kilograma više od njega. Možemo pretpostaviti da je Pettisu samopouzdaje dodatno podigla pobjeda nad sadašnjim velterašem, Michaelom Chiesom, koji nije ništa manji čovjek od Thompsona. Njega je Pettis savladao u srpnju prošle godine, prije nego je tri mjeseca kasnije poražen u fenomenalnoj borbi protiv Tonya Fergusona.

Thompsonu će ovo biti prva borba nakon svibnja prošle godine i kontroverznog poraza od Darrena Tilla. Taj poraz i neaktivnost nakon njega su doveli do toga da je pao na četvrto mjesto ljestvice izazivača velter kategorije.

Pogledajte kako su izgledali kad su stali jedan nasuprot drugog!

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI