(FOTO) Paige VanZant pita fanove koliko kilograma misle da još ima za skinuti

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2019 21:28h Autor:

Paige VanZant

Još je pet dana ostalo do prvog ovogodišnjeg UFC eventa, a jedna od njegovih glavnih zvijezda, Paige VanZant, odlučila je s fanovima prokomentirati svoje tjelesno stanje.

VanZant bi u petak na vaganju trebala imati 57 kilograma, za svoju drugu borbu u muha kategoriji. Za razliku od vremena u kategoriji ispod, kada scene sa skidanja kilograma nisu bile niti malo lijepe, ovog puta Paige djeluje i više nego zadovoljna svojim stanjem.

Trenutno najpopularnija aktivna borkinja svijeta odlučila je svojih gotovo dva milijuna Instagram pratitelja upitati o tome kako izgleda. Na Instagram je postavila fotografiju uz pitanje koliko misle da još treba skinuti kilograma do borbe. Gledajući na raspoloženje, ne sumnjamo kako je stanje jako dobro te da će za borbu biti spremna.

U svakom slučaju, odlično je vidjeti Paige kako je zadovoljna i kako se vraća. Njene borbe uvijek su uzbudljive, a njen talent nikako da se u potpunosti oplodi. Nadamo se kako su problemi iza nje te da će pružiti dobru borbu protiv Rachael Ostovich. A onda možda napokon krene i taj njen uspon prema vrhu, za koji ima gotovo sve potrebne atribute.

View this post on Instagram

Weight coming off!!! Can anyone guess how many more pounds I need to cut?? 😜 NY HERE I COME! #UFC #ESPN

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

View this post on Instagram

#GirlPower 💕

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI