(FOTO) Paige VanZant novim fotografijama ponovno oborila fanove s nogu

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2019 23:26h Autor:

Paige VanZant

Paige VanZant prije nekoliko je dana svijetu otkrila kako se više ne namjerava skrivati te da će od sada ponosno pokazivati sebe onako kako želi. S posljednje dvije objave na Instagramu je to potvrdila.

“Od sada ću biti 100 posto ja! Slijedi era u kojoj ću biti i snažna, ali i lijepa. Zagriženi fanovi se mogu žaliti da snimam za Sports Illustrated, ali to sam ja i ja to obožavam. Tu nema lojalnosti”, nedavno je izjavila Paige VanZant, komentirajući svoje posljednje poteze, uključujući snimanje sexy editorijala u kupaćem kostimu.

U posljednja dva dana tako je objavila dvije fotografije. Onaj dio fanova koji podržava njen novi stav je na njih jednostavno “odlijepio”. A čini se kako ništa protiv nemaju niti oni drugi. Naime, broj njenih fanova na Instagramu nije opao, nego sve više raste. Trenutno je na 2.1 milijun, što je najviše od svih trenutno aktivnih UFC borkinja. Holly Holm je na 1.8 milijuna, Cris Cyborg na jednom milijunu, Valentina Shevchenko na 900 tisuća, a Amanda Nunes na 750 tisuća. Brojkom od 684 tisuće može se pohvaliti MacKenzie Dern, dok Rachael Ostovich prati 622.ooo fanova. Ipak, sve je to još uvijek daleko od Ronde Rousey, koja je na 12.4 milijuna. Za doći do njene popularnosti će Paige trebati i neki dobri rezultati.

Inače, 25-godišnja VanZant je ove godine prekinula niz od dva poraza savladavši Rachael Ostovich u siječnju. Trebala se ovog proljeća boriti protiv Montane De La Rose, ali ponovno je ozlijedila ruku te se nalazi na prisilnoj pauzi. No, tijekom nje itekako radi na svom marketingu. To možemo vidjeti iz priloženog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Extra suits from @si_swimsuit 😝☀️ who’s ready for summer??!!!

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Spa 💗

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI