(FOTO) Nitko nikada McGregora nije ovako izvrijeđao kao danas Kevin Lee

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.01.2019 20:27h Autor:

Kevin Lee

Kevin Lee je u četvrtak izgubio živce. Ušao je u verbalni rat na društvenim mrežama s dvije najveće UFC-ove zvijezde – Jonom Jonesom i Conorom McGregorom!

Posebno žestok je bio u napadu na “Notoriousa”, koji je obično taj koji napada druge verbalno ili ponekad i s kolicima dok su ovi u autobusu. No, ovaj put si je Kevin Lee dao oduška i istresao je sve frustracije vezane za uspjeh i način na koji je Conor McGregor došao do njega.

Prenosimo poruku “Motown Phenoma” irskoj superzvijezdi u cijelosti. Nije potpuno jasno što je točno potaknulo Leeja na ovakvu poruku koja se uglavnom svodi na vrijeđanje. Podsjećamo kako je Lee u posljednjem meču poražen od strane Al Iaquinte, što mu je bio drugi poraz od istog protivnika od kada je stigao u UFC.

“Obično ostajem u svojoj traci, ali s obzirom da nigeri okolo pričaju, vrijeme je da uzmem par trenutaka i kažem što ja vidim iz svoje perspektive. Vidim jednu veliku pičkicu kojoj se konstantno poklanjaju stvari, a ona to nikada neće priznati. Vidim jednu veliku pičkicu koja konstantno izbjegava bilo kakav izazov koji je prijetnja njegovom uspjehu. Vidim jednu veliku pičkicu kojoj krhki ego ne može podnijeti poraz. On neće oklijevati baciti se na koljena za priliku da se ponovno iskupi. Vidim jednu veliku pičkicu koja ništa ne može napraviti sama iako ima svoje ruke i noge, nego traži od drugih da to naprave za njega. Jednom slomljena pičkica je uvijek slomljena pičkica. To što imaš love, ne znači da si za pravo.”

“Ispričavam se na ovom ispadu. Kada te vidim Conore McGregore pustit ću te da nastaviš s masažom svojih ženskih nogu dok čekaš poziv Floyda Mayweathera. Ja imam svog posla. Moram se vratiti nakon posljednjeg nastupa. Ja sam taj koji je spreman riskirati i boriti se s nekim slabijeg ranga, ako netko misli da me može pobijediti. Tko god je spreman na izazov u UFC-ovoj lakoj diviziji, nazovite moje ljudi i riješit ćemo”, zaključio je Lee ovu objavu.

I usually just stay in my lane but since niggas are putting out statements, let me take the time to say what I see from behind my eyes. A real proper bitch is handed things over and over and never acknowledges it. A real proper bitch avoids a challenge if it poses a real threat to its wellbeing. A real proper bitch’s fragile ego can’t handle defeat. It won’t hesitate to get on its knees for an opportunity to redeem itself. A real proper bitch will ask for a handout from its governing body even when it possesses capable arms and legs to get it on its own. Once a broke bitch, always a broke bitch. Money can’t make it real. I apologize for my rant, I see you @thenotoriousmma I’ll let you get back to rubbing your girls feet while you wait for @floydmayweather to call; I have my own work to do. I need to bounce back from my last fight. I want to risk my spot and fight somebody beneath me in the rankings that think they can beat me right now. Whoever is up for the challenge in the @ufc s lightweight division, call my people and we’ll make it happen.

A post shared by Kevin Lee (@motownphenom) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI