(FOTO) Nick Diaz poručio: “Jebeš UFC, Bellator plaća bolje!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2018 11:02h Autor:

Nick Diaz

Ako ste fan Nicka Diaza i vjerujete u njegov povratak u Octagon na UFC-u 235 protiv Jorgea Masvidala, možda ste ipak malo preveliki optimist.

Naime, stariji brat u obitelji Diaz je odlučio izvrijeđati svog poslodavca na društvenim mrežama. Da budemo potpuno precizni radi se o “storyju” na njegovom Instagramu koji je jedan fan uspio uhvatiti i snimiti.

Na njemu se pojavljuje Diazovo lice, a u kutu poruka poslodavcu koja se može sažeti u “Jebeš UFC!”.

“Jebeš UFC, sada se sve vrti oko Bellatora. Barem me plaćaju. Scott Coker je broj jedan”, napisao je Diaz.

Za sada nije poznato  je li Dana White upoznat s novim Diazovim ispadom i kako će na njega reagirati jednom kada sazna. Ovog vrlo popularnog, ali kontroverznog borca u akciji nismo gledali još od 2015. i meča protiv Andersona Silve. Tada je poražen na bodove, no i on i Silva nisu prošli doping test. Njega je cannabis u tijelu koštao suspenzije koja je najprije iznosila dugih pet godina, ali je kasnije smanjena.

U međuvremenu je Diaz imao problema i sa zakonom. Njegova djevojka ga je optužila za fizičko nasilje pa mu je u jednom trenutku prijetila i ozbiljna zatvorska kazna. No, na suđenju mu je dokazana nevinost i Diaz se napokon mogao vratiti u UFC.

Prije nekoliko tjedana objavljeno je da bi ga trebali gledati na UFC-u 235 protiv Jorgea Masvidala. Nije poznato od kuda povod za njegovo nezadovoljstvo koje je sada iskazao preko Instagrama.

Zapravo, zar je braći Diaz ikada trebao povod za vrijeđanje UFC-a?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI