(FOTO) Ngannou i Dos Santos dominiraju službenim posterom za UFC on ESPN 3 event

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2019 11:15h Autor:

Junior dos Santos i Francis Ngannou (Instagram)

UFC on ESPN 3 priredba, koja će se održati 29. lipnja u američkom Minneapolisu, je prije nekoliko dana dobila novu glavnu borbu večeri. Sukladno tome su UFC-ovi dizajneri izbacili i novi službeni vizual s novim glavnim akterima Juniorom Dos Santosom i Francisom Ngannouom.

Podsjećamo kako su se “Predator” i “Cigano” trebali međusobno razračunati na UFC-u 239, no čelnici elitne promocije su odlučili taj sjajan “matchup” prebaciti na kasniji termin.

Francis Ngannou (13-3, 8-2 UFC) će tako po drugi put predvoditi event na ESPN-u, nakon što je na prvom već savladao Caina Velasqueza. Bila mu je to druga pobjeda u nizu, kojom se ponovno doveo u poziciju potencijalnog izazivača. To će vjerojatno postati ukoliko dođe do pobjede u ovoj borbi.

Junior Dos Santos (21-5, 15-4 UFC) je u još boljoj poziciji. Nakon neuspjeha u borbi za titulu protiv Stipe Miočića, on je naslagao tri pobjede. Imena su respektabilna, a to su Blagoi Ivanov, Tai Tuivasa i Derrick Lewis. Nema sumnje kako bi u slučaju pobjede i on ponovno došao do prilike postati prvak. To je već uspio 2011. godine, a titulu je jednom uspio i obraniti.

U nastavku možete pogledati kako izgleda službeni poster za UFC on ESPN 3 priredbu koja nam slijedi krajem idućeg mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI