(FOTO) Nate Diaz brutalno spustio na zemlju Dillona Danisa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2018 11:03h Autor:

Ilustracija

Nekoć “grappling”, a danas Bellatorova zvijezda Dillon Danis je naišao na minu zvanu Nate Diaz. Mnogi će reći da je Danis prebahat za svoje dosadašnje rezultate i svoju tek jednu pobjedu u MMA borilištu. Tako nešto očito misli i Nate Diaz koji mu je posvetio par trenutaka na društvenim mrežama i izazvao oduševljenje svojih “hard core” fanova.

O čemu se zapravo radi?

Na objavu poznatog reportera i novinara Ariela Helwanija koja je bila vezana za konačne izbore i diskusije o najboljim borcima u 2018. godini, Danis je odgovorio da bi on trebao dobiti nagradu za najbolji MMA debi.

“Bolje je da ja dobijem svoju ‘debi godine’ nagradu”, napisao je u svom razmetljivom stilu Danis naivno naletjevši pritom “na volej” Natea Diaza koji mu nije propustio odgovoriti i spustiti ga na zemlju.

“Dillon Danis – ti si koma glupane!”, odgovorio je Diaz.

Doduše, teško je prevesti na hrvatski jezik riječi “u suck” ili “dumbass” pa je možda bolje objaviti i originalan odgovor.

“Dillon Danis – U suck dumbass…”

Kasnije je Danis odlučio nastaviti raspravu s Diazom. Objavio je screenshot njegove objave te je napisao:

“Poduzmi nešto…”

No, tada je bilo sasvim jasno je da je Diaz već pobijedio i da bilo kakvi novi odgovori jednostavno nemaju smisla.

Danis se u BJJ krugovima proslavio sjajnom “grappling” karijerom, ali je pod svjetla reflektora stigao tek kada je postao sparing partner Conora McGregora. Teško je neprimjetiti da je od slavnog Irca pokupio i dosta onoga što ne spada u sferu sporta.

Valja naglasiti da ovo nije prvi sukob Diaza i Danisa. Još 2016. godine Diaz mu je priprijetio jer je “američki izdajica koji je otišao u Irsku trenirati neprijatelja”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI