(FOTO) Nakon Putina, Khabib se susreo i s turskim predsjednikom Erdoganom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2018 16:30h Autor:

Khabib Nurmagomedov

UFC prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov nastavlja svoju pobjedničku turneju nakon slavlja protiv Conora McGregora na UFC-u 229.

Iako ga i dalje čeka “obračun” s Atletskom Komisijom u Nevadi i možebitna suspenzija, Rus očito ne mari previše za sankcije te zasluženo u velikoj pobjedi. Nakon što je upoznao ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji ga je primio zajedno s ocem, sada je došao red na još jednog autokratskog svetskog lidera – turskog predsjednika Recepa Erdogana.

Nurmagomedov je prisustvovao svečanom otvaranju novog aerodroma u Istanbulu koji plijeni modernošću, veličinom i izgledom. Turska vlada tvrdi da se radi o najvećoj zračnoj luci u ovom trenutku na čitavom svijetu, ali taj podatak nije potvrđen.

Detalji susreta nisu poznati, no Nurmagomedov je na svom Instagramu izvijestio o susretu s turskim liderom. Osim fotografije na kojoj se rukuju, objavio je i kratku poruku:

“Vrlo je ugodno bilo upoznati te Recep Erdogan.”

I dok se Khabib “skiće” po svijetu, njegov menadžer Ali Abdelaziz najavljuje velike vijesti vezane uz svog pulena. Radi li se o dogovoru za meč s Georgesom St. Pierreom ili nečem drugom, u ovom trenutku još uvijek nije poznato.

Rus je i dalje suspendiran od strane Komisije u Nevadi radi kaosa koji je prouzrokovao nakon UFC-a 229, te čeka završetak istrage i izricanje finalnih sankcija. One mogu podrazumijevati financijsku globu i dugotrajnu suspenziju.

Very nice to meet you @rterdogan #Turkey 🇹🇷 #Alhamdulillah

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI