(FOTO) Nakon “King Moa”, Rakića nahvalio i Arlovski: “Dečko je ubojica…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2018 15:41h Autor:

Photo: Instagram

Nakon što je Aleksandra Rakića i njegove vještine obilato nahvalio bivši prvak Strikeforcea “King Mo” Lawal, sada je to učinio još jedan velikan – bivši UFC teškaški šampion Andrei Arlovski.

“Pitbull” je na svom službenom Instagramu u četvrtak objavio fotografiju nakon laganog sparinga upravo s Lawalom i Rakićem, koji se i dalje sprema za svoj nadolazeći meč u UFC-u.

Uz fotografiju je napisao:

“Odradio sam sjajan lagani sparing s ove dvije ubojice – Aleksandrom Rakićem i Muhammedom Lawalom.”

Nakon dva uspješna nastupa u Octagonu, Rakića sada u prosincu na UFC-u 231 očekuje Amerikanac Devin Clark – bez sumnje najozbiljniji test u njegovoj dosadašnjoj UFC karijeri. Ali i možebitna ulaznica za elitno društvo TOP-a 15 poluteške kategorije. “King Moa”, s druge strane, na Bellatoru 211 15. prosinca čeka obračun s bivšim prvakom Liamom McGearyjem. U posljednjem meču je poražen od Ryana Badera.

(FOTO) “King Mo” se naklonio Rakiću: “Momak je zvijer, prebija me čitave pripreme”

A ako govorimo o karijeri Arlovskog, ona je ponovno potonula. Nakon pet poraza u nizu, od čega četiri prekidom, “Pitbull” je napokon uspio stići do dvije pobjede. Najprije je svladao Juniora Albinija, a ond ai Stefana Struvea. Na njegovu žalost, uslijedila su dva nova poraza od Tuivase i Abdurakhimova. Ukupno u posljednjih devet nastupa Bjelorus ima čak 7 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI